Αποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικιλίας ελαιολάδου του Αγίου Όρους με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
Assessment of the antioxidant activity of an olive oil derived from Mount Athos using molecular techniques
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κούκα, ΠαρασκευήΌνομα μέλους επιτροπής
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Κορτσάρης, Αλέξανδρος Χ.
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.