Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of the antioxidant activity of an olive oil derived from Mount Athos using molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚούκα, Παρασκευήel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:44:50Z
dc.date.available2020-08-10T07:44:50Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21315
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53267
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9229
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΑποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικιλίας ελαιολάδου του Αγίου Όρους με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of an olive oil derived from Mount Athos using molecular techniquesen
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΚορτσάρης, Αλέξανδρος Χ.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International