Ανάπτυξη μοριακών μεθόδων αυτοποίησης νοθείας σε καινοτόμα προϊόντα γάλακτος
Development of molecular methods of identification food fraud in innovative milk products
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59990/25592.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Μαμουρής, Ζήσης
Μούτου, Αικατερίνη
Γιαννούλης Θεμιστοκλής
Όνομα Επιβλέποντος
Μαμουρής, Ζήσης
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.