Επίδραση της ποικιλίας στη διατροφική αξία συμπύρηνων ροδάκινων
Nutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivars
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γιαννοπούλου, ΜαρίαΌνομα μέλους επιτροπής
Νάνος, Γεώργιος Δ.
Γκορτζή, Όλγα
Όνομα Επιβλέποντος
Τσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.