Επίδραση της ποικιλίας στη διατροφική αξία συμπύρηνων ροδάκινων
Nutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivars
dc.contributor.advisor | Τσιρόπουλος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.creator | Γιαννοπούλου, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:43:46Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T11:43:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25290 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59884 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ροδάκινα | el |
dc.subject.other | Φρούτα -- Μετασυλλεκτική φυσιολογία | el |
dc.subject.other | Φρούτα -- Συντήρηση | el |
dc.title | Επίδραση της ποικιλίας στη διατροφική αξία συμπύρηνων ροδάκινων | el |
dc.title | Nutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivars | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Νάνος, Γεώργιος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Γκορτζή, Όλγα | el |