Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Επίδραση της ποικιλίας στη διατροφική αξία συμπύρηνων ροδάκινων
Nutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivars
Mostra/
Apri
25290.pdf (1.531Mb)
Autore
Γιαννοπούλου, Μαρία
Committee member
Νάνος, Γεώργιος Δ.
Γκορτζή, Όλγα
Supervisor name
Τσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.
Data
2022
Language
el
Soggetto
Ροδάκινα
Φρούτα -- Μετασυλλεκτική φυσιολογία
Φρούτα -- Συντήρηση
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
URI
http://hdl.handle.net/11615/59884
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΓΦΠΑΠ)
[1162]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10038]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά