Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικών
Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59085/24672.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γκασδρόγκα, ΜαρίαΌνομα μέλους επιτροπής
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Χαλαμπαλάκη, Μαρία
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.