Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικών
Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques
Mostra/
Apri
24672.pdf (2.050Mb)
Autore
Γκασδρόγκα, Μαρία
Committee member
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Χαλαμπαλάκη, Μαρία
Supervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Data
2022
Language
el
Soggetto
Αντιοξειδωτικά
Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Μπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/59085
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15508
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[764]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά