Mostra i principali dati dell'item
Παρακολούθηση της διαδικασίας της ζύμωσης κατά την αποθήκευση των τροφίμων με χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας Internet of Things
Monitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technology
dc.contributor.advisor | Αντωνόπουλος, Χρήστος | el |
dc.creator | Ακρίβος, Κωνσταντίνος Β. | el |
dc.creator | Κολιγλιάτης, Αριστοτέλης Α. | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:49:27Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:49:27Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24661 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59075 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων | el |
dc.subject.other | Ηλεκτρονικοί υπολογιστές -- Λογισμικό | el |
dc.subject.other | Ηλεκτρονικοί υπολογιστές -- Επεξεργασία δεδομένων | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Διαδίκτυο των πραγμάτων | el |
dc.title | Παρακολούθηση της διαδικασίας της ζύμωσης κατά την αποθήκευση των τροφίμων με χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας Internet of Things | el |
dc.title | Monitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technology | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λάλης, Σπυρίδων | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπέλλας, Νικόλαος | el |