Παρακολούθηση της διαδικασίας της ζύμωσης κατά την αποθήκευση των τροφίμων με χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας Internet of Things
Monitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technology
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59075/24661.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Λάλης, Σπυρίδων
Μπέλλας, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Αντωνόπουλος, Χρήστος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.