Παρακολούθηση της διαδικασίας της ζύμωσης κατά την αποθήκευση των τροφίμων με χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας Internet of Things
Monitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technology
Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Λάλης, Σπυρίδων
Μπέλλας, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Αντωνόπουλος, Χρήστος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.