Zur Kurzanzeige

Monitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technology

dc.contributor.advisorΑντωνόπουλος, Χρήστοςel
dc.creatorΑκρίβος, Κωνσταντίνος Β.el
dc.creatorΚολιγλιάτης, Αριστοτέλης Α.el
dc.date.accessioned2022-04-17T09:49:27Z
dc.date.available2022-04-17T09:49:27Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24661
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59075
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΗλεκτρονική επεξεργασία δεδομένωνel
dc.subject.otherΗλεκτρονικοί υπολογιστές -- Λογισμικόel
dc.subject.otherΗλεκτρονικοί υπολογιστές -- Επεξεργασία δεδομένωνel
dc.subject.otherΤροφή -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΔιαδίκτυο των πραγμάτωνel
dc.titleΠαρακολούθηση της διαδικασίας της ζύμωσης κατά την αποθήκευση των τροφίμων με χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας Internet of Thingsel
dc.titleMonitoring the fermentation process during food storage using sensors and IoT technologyen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛάλης, Σπυρίδωνel
dc.contributor.committeeMemberΜπέλλας, Νικόλαοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International