Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων
Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μούργκας, ΔιομήδηςΌνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Κομιώτης, Δημήτρης
Όνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.