Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων
Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves
Mostra/ Apri
Autore
Μούργκας, ΔιομήδηςCommittee member
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Κομιώτης, Δημήτρης
Supervisor name
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Data
2021Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.