Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων
Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Μούργκας, Διομήδης | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:44:17Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:44:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24732 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59011 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15434 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ρόδι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων | el |
dc.title | Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Κομιώτης, Δημήτρης | el |