Afficher la notice abrégée

Utilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industry

dc.contributor.advisorΤσίκου, Δανιέλαel
dc.creatorΧριστοδούλου, Ευγενίαel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:30:35Z
dc.date.available2022-04-17T09:30:35Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24890
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58826
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15249
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜικροφύκη -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subject.otherΒιοδραστικές ενώσεις -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subject.otherΒιομηχανία τροφίμωνel
dc.subject.otherΒιομηχανία καλλυντικώνel
dc.titleΑξιοποίηση βιοδραστικών συστατικών από μικροφύκη στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικώνel
dc.titleUtilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industryen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.contributor.committeeMemberΠαπαδοπούλου, Καλλιόπηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International