Αξιοποίηση βιοδραστικών συστατικών από μικροφύκη στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών
Utilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industry
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58826/24890.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χριστοδούλου, ΕυγενίαΌνομα μέλους επιτροπής
Ψαρρά, Άννα-Μαρία
Παπαδοπούλου, Καλλιόπη
Όνομα Επιβλέποντος
Τσίκου, Δανιέλα
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.