Αξιοποίηση βιοδραστικών συστατικών από μικροφύκη στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών
Utilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industry
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58826/24890.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Öffnen
Autor
Χριστοδούλου, ΕυγενίαCommittee member
Ψαρρά, Άννα-Μαρία
Παπαδοπούλου, Καλλιόπη
Supervisor name
Τσίκου, Δανιέλα
Datum
2022Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.