Αξιοποίηση βιοδραστικών συστατικών από μικροφύκη στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών
Utilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industry
dc.contributor.advisor | Τσίκου, Δανιέλα | el |
dc.creator | Χριστοδούλου, Ευγενία | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:30:35Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:30:35Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24890 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58826 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15249 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μικροφύκη -- Βιοτεχνολογία | el |
dc.subject.other | Βιοδραστικές ενώσεις -- Βιοτεχνολογία | el |
dc.subject.other | Βιομηχανία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Βιομηχανία καλλυντικών | el |
dc.title | Αξιοποίηση βιοδραστικών συστατικών από μικροφύκη στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών | el |
dc.title | Utilization of bioactive ingredients from microalgae in the food and cosmetics industry | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Ψαρρά, Άννα-Μαρία | el |
dc.contributor.committeeMember | Παπαδοπούλου, Καλλιόπη | el |