Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Εκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
Sensory evaluation of dry-aged beff
View/
Open
24908.pdf (916.0Kb)
Author
Ζαρταλούδη, Αγλαΐα Γ.
Committee member
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος
Supervisor name
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Date
2022
Language
el
Keyword
Κρέας -- Ξηρή ωρίμανση
Κρέας -- Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα -- Οργανοληπτική εκτίμηση
Θερμική επεξεργασία
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Ζωικής.
URI
http://hdl.handle.net/11615/58804
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15227
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΙ)
[2819]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά