Εκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
Sensory evaluation of dry-aged beff
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ζαρταλούδη, Αγλαΐα Γ.Όνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Ζωικής.