Εμφάνιση απλής εγγραφής

Sensory evaluation of dry-aged beff

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΖαρταλούδη, Αγλαΐα Γ.el
dc.date.accessioned2022-04-17T09:29:33Z
dc.date.available2022-04-17T09:29:33Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24908
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58804
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15227
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ξηρή ωρίμανσηel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Οργανοληπτική εκτίμησηel
dc.subject.otherΘερμική επεξεργασίαel
dc.titleΕκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσηςel
dc.titleSensory evaluation of dry-aged beffen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherΑλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Ζωικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International