Εκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
Sensory evaluation of dry-aged beff
dc.contributor.advisor | Πεξαρά, Ανδρεάνα | el |
dc.creator | Ζαρταλούδη, Αγλαΐα Γ. | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:29:33Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:29:33Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24908 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58804 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15227 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κρέας -- Ξηρή ωρίμανση | el |
dc.subject.other | Κρέας -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Οργανοληπτική εκτίμηση | el |
dc.subject.other | Θερμική επεξεργασία | el |
dc.title | Εκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσης | el |
dc.title | Sensory evaluation of dry-aged beff | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisher | Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Ζωικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.contributor.committeeMember | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |