Η ελληνική γαστρονομία: σήματα ποιότητας και αξιολόγησης επισιτιστικών μονάδων
The greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition units
dc.contributor.advisor | Βελισσαρίου, Ευστάθιος | el |
dc.creator | Δρένης, Λάζαρος | el |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T10:42:25Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T10:42:25Z | |
dc.date.issued | 0000 | |
dc.identifier.other | 20509 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/52584 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.title | Η ελληνική γαστρονομία: σήματα ποιότητας και αξιολόγησης επισιτιστικών μονάδων | el |
dc.title | The greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition units | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γενικό Τμήμα Λάρισας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕ. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Απροσδιόριστο/Unspecified | el |