Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Η ελληνική γαστρονομία: σήματα ποιότητας και αξιολόγησης επισιτιστικών μονάδων
The greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition units
Mostra/
Apri
20509.pdf (1.428Mb)
Autore
Δρένης, Λάζαρος
Committee member
Απροσδιόριστο/Unspecified
Supervisor name
Βελισσαρίου, Ευστάθιος
Data
0000
Language
el
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γενικό Τμήμα Λάρισας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕ. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/52584
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10038]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά