Η ελληνική γαστρονομία: σήματα ποιότητας και αξιολόγησης επισιτιστικών μονάδων
The greek gastronomy. Quality labels and evaluation of nutrition units evaluation of nutrition units
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Δρένης, ΛάζαροςΌνομα μέλους επιτροπής
Απροσδιόριστο/Unspecified
Όνομα Επιβλέποντος
Βελισσαρίου, Ευστάθιος
Ημερομηνία
0000Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γενικό Τμήμα Λάρισας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕ. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.