Παλαίωση ξυδιών σε διαφορετικά είδη ξύλου για την παραγωγή νέου προϊόντος: ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής δρυός
Vinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Πλώτας, Νικόλαος-ΠαναγιώτηςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Κακάβας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.