Αποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος ελαιολάδου ενδημικής ποικιλίας Olea Europaea του "Αγίου Όρους" σε μυϊκά κύτταρα ποντικού (C2C12) και σε ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα (HEPG2)
Assessment of the antioxidant activity of an olive oil total polyphenolic fraction from a greek Olea Europaea variety in hepatic cells and myoblasts

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ράφτης, ΓρηγόριοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.