Show simple item record

Assessment of the antioxidant activity of an olive oil total polyphenolic fraction from a greek Olea Europaea variety in hepatic cells and myoblasts

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΡάφτης, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:31Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:31Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16815
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47608
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΑποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος ελαιολάδου ενδημικής ποικιλίας Olea Europaea του "Αγίου Όρους" σε μυϊκά κύτταρα ποντικού (C2C12) και σε ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα (HEPG2)el
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of an olive oil total polyphenolic fraction from a greek Olea Europaea variety in hepatic cells and myoblastsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International