Αποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος ελαιολάδου ενδημικής ποικιλίας Olea Europaea του "Αγίου Όρους" σε μυϊκά κύτταρα ποντικού (C2C12) και σε ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα (HEPG2)
Assessment of the antioxidant activity of an olive oil total polyphenolic fraction from a greek Olea Europaea variety in hepatic cells and myoblasts
Ver/
Autor
Ράφτης, ΓρηγόριοςSupervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Fecha
2017Language
el
Materia
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.