Εμφάνιση απλής εγγραφής

Antioxidant capacity of olive products combining in vitro molecular techniques (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΚακαέ, Ζωή Ε.el
dc.creatorΚακαέ, Ζωή Ε.el
dc.date.accessioned2023-07-10T11:43:58Z
dc.date.available2023-07-10T11:43:58Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27483
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82118
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectΕλιά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subjectΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subjectΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subjectΔραστικές μορφές οξυγόνουel
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης προϊόντων ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)el
dc.titleAntioxidant capacity of olive products combining in vitro molecular techniques (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδηςel
dc.contributor.committeeMemberΣκαπέρδα, Ζωή-Βασιλικήel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International