Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης προϊόντων ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)
Antioxidant capacity of olive products combining in vitro molecular techniques (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.author | Κακαέ, Ζωή Ε. | el |
dc.creator | Κακαέ, Ζωή Ε. | el |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T11:43:58Z | |
dc.date.available | 2023-07-10T11:43:58Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27483 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82118 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Ελιά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject | Δραστικές μορφές οξυγόνου | el |
dc.title | Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης προϊόντων ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu) | el |
dc.title | Antioxidant capacity of olive products combining in vitro molecular techniques (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu) | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης | el |
dc.contributor.committeeMember | Σκαπέρδα, Ζωή-Βασιλική | el |