Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης προϊόντων ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)
Antioxidant capacity of olive products combining in vitro molecular techniques (ABTS, Superoxide, Folin-Ciocalteu)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/82118/27483.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Öffnen
Autor
Committee member
Βεσκούκης, Αριστείδης
Σκαπέρδα, Ζωή-Βασιλική
Supervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος
Datum
2023Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.