Εμπλουτισμός με H.U.F.A. (Highly Unsaturated Fatty Acids-Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) της αλμυρογαρίδας Artemia salina : επίδραση εμπορικών παρασκευασμάτων στην ανάπτυξή της
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ζαχίδου, Χρυσούλα Β.Όνομα Επιβλέποντος
Απροσδιόριστο/Unspecified
Ημερομηνία
1995Γλώσσα
el
Σημειώσεις
Παρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας.
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.