Εμπλουτισμός με H.U.F.A. (Highly Unsaturated Fatty Acids-Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) της αλμυρογαρίδας Artemia salina : επίδραση εμπορικών παρασκευασμάτων στην ανάπτυξή της
Öffnen
Autor
Ζαχίδου, Χρυσούλα Β.Supervisor name
Απροσδιόριστο/Unspecified
Datum
1995Language
el
Beschreibung
Παρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας.
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.