Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts
dc.contributor.advisor | Γκουγκουλιάς, Νικόλαος | el |
dc.creator | Σουφλιάγκα, Χρυσούλα | el |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T17:25:44Z | |
dc.date.available | 2022-12-18T17:25:44Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 26316 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60986 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17343 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αρωματικά φυτά | el |
dc.subject | Φαρμακευτικά φυτά | el |
dc.subject | Αιθέρια έλαια | el |
dc.subject | Χαμομήλι | el |
dc.subject | Φαινολικές ενώσεις | el |
dc.subject | Οξείδωση | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.title | Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού | el |
dc.title | Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκουγκουλιάς, Νικόλαος | el |
dc.contributor.committeeMember | Βογιατζή - Καμβούκου, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Παπαχατζής, Αλέξανδρος | el |