Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σουφλιάγκα, ΧρυσούλαΌνομα μέλους επιτροπής
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Βογιατζή - Καμβούκου, Ελένη
Παπαχατζής, Αλέξανδρος
Όνομα Επιβλέποντος
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.