Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts
Öffnen
Autor
Σουφλιάγκα, ΧρυσούλαCommittee member
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Βογιατζή - Καμβούκου, Ελένη
Παπαχατζής, Αλέξανδρος
Supervisor name
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Datum
2022Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.