Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης του εκχυλίσματος χαμομηλιού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of chamomile extracts
Voir/ Ouvrir
Auteur
Σουφλιάγκα, ΧρυσούλαCommittee member
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Βογιατζή - Καμβούκου, Ελένη
Παπαχατζής, Αλέξανδρος
Supervisor name
Γκουγκουλιάς, Νικόλαος
Date
2022Language
el
Sujet
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.