Mostra i principali dati dell'item
Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας
Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly
dc.contributor.advisor | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.creator | Ζιώγκας, Δημήτριος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.available | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25919 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60864 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17287 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποικιλίες | el |
dc.subject.other | Πεπτίδια -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη | el |
dc.title | Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας | el |
dc.title | Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |