Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας
Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60864/25919.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Öffnen
Autor
Ζιώγκας, Δημήτριος Σ.Committee member
Μανούρας, Αθανάσιος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Supervisor name
Μαλισσιόβα, Ελένη
Datum
2022Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.