Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας
Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60864/25919.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ζιώγκας, Δημήτριος Σ.Όνομα μέλους επιτροπής
Μανούρας, Αθανάσιος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Μαλισσιόβα, Ελένη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.