Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας
Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly
View/
Open
25919.pdf (2.678Mb)
Author
Ζιώγκας, Δημήτριος Σ.
Committee member
Μανούρας, Αθανάσιος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Supervisor name
Μαλισσιόβα, Ελένη
Date
2022
Language
el
Keyword
Τυρί -- Μικροβιολογία
Τυρί -- Ποικιλίες
Πεπτίδια -- Ανάλυση
Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/60864
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17287
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[764]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά