Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας
Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly
dc.contributor.advisor | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.creator | Ζιώγκας, Δημήτριος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.available | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25919 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60864 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17287 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποικιλίες | el |
dc.subject.other | Πεπτίδια -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη | el |
dc.title | Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίας | el |
dc.title | Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |