Show simple item record

Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΖιώγκας, Δημήτριος Σ.el
dc.date.accessioned2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.available2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25919
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60864
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17287
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποικιλίεςel
dc.subject.otherΠεπτίδια -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.titleΠροσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίαςel
dc.titleDetermination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessalyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International