Zur Kurzanzeige

Determination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessaly

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΖιώγκας, Δημήτριος Σ.el
dc.date.accessioned2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.available2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25919
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60864
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17287
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποικιλίεςel
dc.subject.otherΠεπτίδια -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.titleΠροσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδιών τοπικών τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλίαςel
dc.titleDetermination of protein profile and biopeptides of local cheese products in the region of Thessalyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International