Ανάλυση του αντιοξειδωτικού προφίλ ελληνικών οίνων και ζύθου με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)
An analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60282/25717.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος
Στάγκος, Δημήτριος
Βεσκούκης, Αριστείδης
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.