Ανάλυση του αντιοξειδωτικού προφίλ ελληνικών οίνων και ζύθου με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)
An analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)

Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος
Στάγκος, Δημήτριος
Βεσκούκης, Αριστείδης
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.