Mostra i principali dati dell'item
Ανάπτυξη μοριακών μεθόδων αυτοποίησης νοθείας σε καινοτόμα προϊόντα γάλακτος
Development of molecular methods of identification food fraud in innovative milk products
dc.contributor.advisor | Μαμουρής, Ζήσης | el |
dc.creator | Σκρέτα, Γραμματή | el |
dc.creator | Skreta, Grammati | en |
dc.date.accessioned | 2022-10-07T10:09:32Z | |
dc.date.available | 2022-10-07T10:09:32Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25592 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59990 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16413 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη | el |
dc.subject.other | Καζεΐνες | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Νοθεία και έλεγχος | el |
dc.title | Ανάπτυξη μοριακών μεθόδων αυτοποίησης νοθείας σε καινοτόμα προϊόντα γάλακτος | el |
dc.title | Development of molecular methods of identification food fraud in innovative milk products | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαμουρής, Ζήσης | el |
dc.contributor.committeeMember | Μούτου, Αικατερίνη | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλης Θεμιστοκλής | el |