Zur Kurzanzeige

Development of molecular methods of identification food fraud in innovative milk products

dc.contributor.advisorΜαμουρής, Ζήσηςel
dc.creatorΣκρέτα, Γραμματήel
dc.creatorSkreta, Grammatien
dc.date.accessioned2022-10-07T10:09:32Z
dc.date.available2022-10-07T10:09:32Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25592
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59990
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16413
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.subject.otherΚαζεΐνεςel
dc.subject.otherΤροφή -- Νοθεία και έλεγχοςel
dc.titleΑνάπτυξη μοριακών μεθόδων αυτοποίησης νοθείας σε καινοτόμα προϊόντα γάλακτοςel
dc.titleDevelopment of molecular methods of identification food fraud in innovative milk productsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμουρής, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλης Θεμιστοκλήςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International