Μεταβολές του επιφανειακού μικροβιώματος λαβρακιού κατά τη συντήρηση του σε συνθήκες φρεσκότητας
Changes in the skin microbiome of European sea bass during storage under fresh conditions
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59453/25358.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γκουτζαμάνης, ΑντίγονοςΌνομα μέλους επιτροπής
Μούτου, Αικατερίνη
Βασιλειάδης, Σωτήρης
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Μούτου, Αικατερίνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.