Εμφάνιση απλής εγγραφής

Changes in the skin microbiome of European sea bass during storage under fresh conditions

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.creatorΓκουτζαμάνης, Αντίγονοςel
dc.date.accessioned2022-07-25T10:55:42Z
dc.date.available2022-07-25T10:55:42Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25358
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59453
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherEuropean seabassen
dc.titleΜεταβολές του επιφανειακού μικροβιώματος λαβρακιού κατά τη συντήρηση του σε συνθήκες φρεσκότηταςel
dc.titleChanges in the skin microbiome of European sea bass during storage under fresh conditionsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.committeeMemberΒασιλειάδης, Σωτήρηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International