Mostra i principali dati dell'item

Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓκασδρόγκα, Μαρίαel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:49:31Z
dc.date.available2022-04-17T09:49:31Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24672
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59085
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15508
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΜπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικώνel
dc.titleAntioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniquesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.contributor.committeeMemberΧαλαμπαλάκη, Μαρίαel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International